Skip to main content

"Pametne" unutarnje jedinice s Wi-fi

Portafonom možete upravljati sa svog mobilnog telefona na
jednostavan i funkcionalan načinDostupni u različitim dizajnima i 
veličinama, nude vam apsolutnu slobodu instalacije i mnoštvo funkcija

CLASSE 300 EOS with Netatmo

S Wi-Fi i ugrađenim glasovnim asistentom Alexa

Unutarnja portafonska jedinica Classe 300 EOS with Netatmo više je od običnog portafona. Uz besplatnu aplikaciju Home + Security možete upravljati cijelim videoportafonskim sustavom sa svog pametnog telefona: razgovarajte s gostima, otvorite ulazna vrata, pogledajte poruke koje su vam ostavili, ali i aktivirajte kamere, pogledajte povijesne događaje i upravljajte svim uređajima iz serije Netatmo Security. Osim toga, s ugrađenim glasovnim asistentom Amazon Alexa možete svojim glasom upravljati pametnim video portafonskim sustavom, upravljati svojim pametnim domom, saznati vremensku prognozu i promet na cestama, pretraživati ​​na internetu i odabrati glazbu koju želite želim slušati..
Montaža na zid.

classe 300 eos

CLASSE 100 X16Ε με Wi-Fi

Pristupačna 5" unutarnja pametna portafonska jedinica

Classe 100 X16E je pristupačna Wi-Fi povezana video jedinica za jednostavno upravljanje portafonskim sustavom s vašeg pametnog telefona putem besplatne aplikacije Door Entry Class 100X. Sa zaslonom u boji visoke razlučivosti od 5 inča bez slušalice, 2 tipke za uključivanje/isključivanje razgovora i 3 dodirne tipke za kontrolu zaključavanja, pokretanje kamere/ciklus kamere, osvjetljenje stubišta itd. Osim toga, 5 programibilnih tipki za dodatne funkcije (npr. portafon, dodatna brava, itd.). Mogućnost podešavanja zvuka i boja. 
Dolazi u bijeloj boji. 
Dimenzije164,5 x 165 x 20,5 mm

class app

Upravljanje s portafonskom jedinicom s Wi-Fi

Kontrola putem pametnog telefona

Sve funkcije možete pokrenuti putem vašeg pametnog telefona.

Odgovorite na poziv iz udobnosti Vaše fotelje. Potpuna sloboda unutar Vašeg prostora. Možete se javiti na poziv s Vašeg portafona iz bilo kojeg kuta Vašeg doma.
Odgovorite na poziv s ulaznog panela gdje god se nalazili. Kada ste izvan kuće, na odmoru, u uredu, putujete, možete se javiti na poziv portafonske jedinice.
Otvaranje garažnih vrata. Došli ste kući i ne možete pronaći daljinski upravljač za garažna vrata? Nema problema, možete ga otvoriti sa svog pametnog telefona
Upalite svjetla i zalijte vrt. Čak i kada ste na odmoru možete uključiti vrtnu prskalicu i upaliti svjetla sa svog pametnog telefona (potreban je odgovarajući dodatak) 
Vidite što se događa na ulazu u vašu kuću. Za više sigurnosti oko vašeg objekta možete koristiti povezane vanjske i unutarnje kamere na vaš portafonski sustav te ih nadzirati putem vašeg pametnog telefona.
Nazovite unutarnju portafonsku jedinicu. Uvijek ste u kontaktu s onim tko je kod kuće. Sa svog pametnog telefona možete telefonirati na ekran portafona.
class 300 100

POGLEDAJTE VIDEO
Classe 300 eos with netatmo
YOUTUBE
POGLEDAJTE VIDEO
Classe 100x s WIFI
YOUTUBE

Classe 300 EOS with Netatmo

PITANJA I ODGOVORI

Classe 100X

PITANJA I ODGOVORI